Tarinavaris tarinoi:

Tarinatuokio

on erilainen tapa tutustua

Lounais-Hämeen tarinoihin

Tarinavariksen tarinatuokiot

 

 

 

Alle 100 henkilöä alkaen 120 €/alkava tunti

Yli 100 henkilöä alkaen 240 €/alkava tunti  

Mikä on Forssan vanhin kerrostalo?

Kuka oli C. H. Chiewitz?

Tiedätkö, missä piparkakkutalo sijaitsi?

Jäikö Puolimatkan tie puolitiehen?

Kuka suunnitteli Forssan kirkon?

Milloin hautausmaa on perustettu?

Montako Mannerheim ristin ritaria on haudattu Humppilaan?

Miten Franz Pehrman liittyy Humppilaan?

Rangell, Rangelius vai molemmat?

Oletko järjestämässä kokousta, koulutustilaisuutta tai jotakin muuta tapahtumaa ja haluat keventää tilaisuutta tarinoiden ja tiedon kera?

 

Tilaa Tarinavaris tarinoimaan noin tunniksi. Tarinoinnin aikana selviävät esimerkiksi, mitä yhteistä on Forssalla ja Hangolla, Tammelan Kaukolanharjulla ja Pariisittarella sekä Mannerheimilla ja Jokioisten kartanolla. Kuulet Le Grand Sancy -timantin seikkailun Louvreen sekä Mannerheimin aamurutiinin Cafe Africassa ja pääset muiden historian havinoiden siivittämien tarinoiden seuraan. Vaihtoehtoisesti voimme tehdä kurkistuksen kolmeen kartanoon ja niiden laajaan verkostoon. Kaikki tarinat linkittyvät tavalla tai toisella Lounais-Hämeeseen.

 

Tarinointipaketin hinta on alkaen 120 euroa + km-korvaus Lounais-Hämeen ulkopuolisten alueiden osalta. Yli 200 kilometrin päähän ulottuvilla tarinamatkoilla lisäksi tulevat tilanteen mukaan  majoituskustannukset.

 

HUOM: Tilaisuuden järjestäjä huolehtii paikalle av-laitteet, joiden avulla on mahdollisuus näyttää PowerPoint-esitystä tai vaihtoehtoisesti kuvat ovat A4-paperille tulostettuja (rajoitettu näkyvyys).